Изпратете ни ревю/рецензия на книга по ваш избор! Ще се радваме да публикуваме написаното в блога ни на knijko.bg/blog и да го споделим с аудиторията ни в социалните ни канали.

Най-важното условие е да напишете статията с удоволствие и да споделите вашите впечатления – защо книгата ви е харесала или може би не е оправдала очакванията ви?

 

За вас

 

Във формата по-долу можете да прикачите вашето ревю. Молим да отбележите как бихте искали да бъдете споменати и къде като опциите са следните:

  1. Споменаване в Инстаграм стори или пост (или и двете) в официалния Инстаграм канал на @knijkobg
  2. Линк към Ваш Goodreads профил в самата статия на knijko.bg/blog
  3. Линк към Ваш блог/влог в самата статия на knijko.bg/blog

Не забравяйте да напишете потребителското ви име във всеки канал, в който бихте желали да бъдете споменати.

 

Нашите условия

 

  1. Статията да е на български език
  2. Статията да е изцяло авторски материал, непубликуван другаде
  3. Файлови формати на статията – .txt, .doc, .docx, .pdf или .pages
  4. Минимална дължина – 400 думи
  5. Без жаргонни думи или обиди
  6. Плагиатство на чужди статии, ревюта, анотации или друг тип интелектуални произведения (вкл. и преведени от чужд език), не се допуска

 

Защита на интелектуалната собственост

 

Призоваваме ви да спазвате разпоредбите на Закона за авторското право и сродните му права. Затова, изпратените материали трябва да бъдат резултат на вашия труд и творческа дейност. Евентуално използваните цитати в тях следва да посочват имената на техните автори и упоменати композиции. Моля, опишете източниците на използваните снимкови материали.

Редакцията на Книжко.БГ се задължава да спазва действащото законодателство в сферата на авторското право и да посочва изрично имената на авторите на ревютата с името, което те са посочили като свое. Всички материали ще бъдат помествани на страниците на www.knijko.bg, раздел Блог и споделяни в официалните канали на Книжко.БГ в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Редакцията на Книжко.Бг си запазва правото да ревизира всички статии за правописни, пунктуационни или стилистични грешки. Ако има нужда от промяна в контекста или значението на изпратения текст, подобни промени ще бъдат дискутирани с автора на текста.

Редакцията на Книжко.БГ си запазва правото да не публикува и/или да сваля от страниците на www.knijko.bg и съответните профили в социалните мрежи Facebook и Instagram, мнения, уронващи престижа, авторитета и публичния образ на Книжко.БГ, членове на неговия екип или на трети лица.